Începând cu faza grupelor, cele mai echilibrate au fost grupele D şi H. Aici, o victorie s-a obţinut în medie la două goluri diferenţă. În grupa D, un singur meci s-a încheiat cu o diferenţă mai mare de două goluri (Lucian Blaga – Onisifor Ghibu 7-3), iar în grupa H s-au înregistrat singurele rezultate de egalitate din cele 45 de meciuri disputate în perioada 21-24 mai (George Coşbuc – Samus 1-1 şi Ana Aslan – George Coşbuc 2-2). Cea mai dezechilibrată grupă a fost grupa B, cea a învingătoarei de anul trecut. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat aici (Janos Zsigmond – Apaczai 0-10), dar şi în grupa G (Mihai Eminescu – Radu Stanca 12-2).
În grupa G s-au marcat cele mai multe goluri: 47. Au urmat grupele B (46) şi C (44). Cele mai puţine goluri s-au înscris în grupa F, 16, dar e vorba despre o grupă cu doar 3 echipe. Din grupele de 4, în grupa H s-au înscris cele mai puţine goluri: 22. Rămânând la faza grupelor, cel mai bun golaveraj l-au avut cei de la Anghel Saligny (20-4), iar cel mai slab, cei de la Janos Zsigmond (0-26). Cele mai multe goluri s-au înscris în meciurile Liceului Mihai Eminescu. Echipa ce a încheiat grupa G pe locul 2 are un golaveraj de 17-12. Tot legat de golurile din grupe, cele mai multe s-au marcat pe F1 (146). Pe F2 s-au înscris doar 118.
Trecând la fazele eliminatorii, 4 meciuri din 16 s-au încheiat după executarea loviturilor de departajare: Samus a învins Emanuel şi Blaga a trecut de Bălcescu în optimi, Augustin Maior a pierdut cu LPS în semifinale, iar mai apoi cu Alexandru Borza în finala mică.
88 de goluri s-au marcat din optimi până în finala mare, ducând totalul golurilor din competiţie la 352. 61 de meciuri s-au jucat, iar media e de 5,7 goluri/meci.
Golaverajul echipelor de pe podium arată în felul următor: LPS: 39-9, Informatică: 24-12, Alexandru Borza: 19-14.