Foodservice & Hospitality Expo va avea loc în perioada 20 – 22 octombrie 2018 la Romexpo București, Pavilion B1 și va îngloba mai multe componente – expoziție, prezentări de produse, soluții si servicii, demonstrații culinare, workshop-uri. Unul dintre cei care vor susține demonstrații culinare este clujeanul Adrian Hădean, Chef & Owner Meatic.
Iată lista completă a acestor maeștri culinari:
Joseph Hadad – Chef & Owner Joseph Restaurant si Caju, Adi Hădean – Chef & Owner Meatic, Nico Lontras – Chef & Consultant Rare Foods Services, Johnny Susala – Chef & Consultant Rare Foods Services, Catalin Jernoiu – Chef & Owner Restaurant La Calul Alb, Ashlie Dias – Executive Chef Sheraton Bucharest Hotel, Razvan Alexandru – Chef & Co-Owner Wise Social Catering
Timp de trei zile veți avea oportunitatea de a asista la numeroase demonstrații culinare, veți putea vizita standurile expozanților, veți putea testa produsele, soluțiile și serviciile expuse și veți avea șansa de a participa la workshop-urile tematice.