Am mai sărit uitatul pe site-ul lui Adi Hădean, dar m-am deșteptat la timp. Cît să vă pot semnala și vouă o bucurie pe care v-o puteți face de Sărbători.
Fiți atenți:
-dacă intrați pe hadeancatering.ro, deși puteți trece și prin adihadean.ro, ca să vă mai clătiți ochii, deci dacă intrați pe povestea de catering, vi se face poftă instant.
Are el acolo o poveste faină în care dacă te grăbești un pic și comanzi pînă pe 12 decembrie poți primi de Sărbători un pachet de vis. Mă rog, mai multe, opțional, dar eu m-am oprit la primul. Că-i mai mare.
No fiți atenți:
– Brânză Floare de Colț – Brânză cremoasă, cu niște mucegai de-ăla bun care merge cu legume, carne, chiar și cu fructem dar mai ales cu vinul din pachet.
– Puturoasă de Trascău – Brânză maturată mult și bine, din lapte de vacă. Face și ea casă bună ci vinul, dar merge și cu mămăligă. După bunul plac.
– Porchetta – După cum v-am obișnuit deja, rețeta lui Adi Hădean de ruladă din fleică de porc, condimentată omenește, rulată strâns și coaptă vreo patru ore, cu șoric crocant și interior tare suculent.
– Carne la garniță – Fix cum făcea bunica; carne de porc scăzută bine, pusă în borcan în untura lăsată în tuci. După ce mâncați carnea, păstrați untura pentru uns pe pâine, ori de prăjit ce vreți voi.
– Tobă de casă, meșterită meticulos în Muntenia, făcută și din carne slabă și din carne grasă de porc.
– Salam tot de casă, “făurit” tocmai în Vașcău, în Bihor, de țărani crescători de porci buni, de carne, ca salamul ăsta.
– Pulpă de rață tânără, confiată în grăsime la foc domol, după rețeta lui Adi Hădean.
– Zacuscă de hribi adunați din pădurile Apusenilor, bolborosită într-un tuci cam cât zece găleți, pe foc de lemne, la aer curat.
– Tomahawk – Antricot de vită crud, comdimentat de noi, vidat și pregătit pentru a fi gătit când aveți poftă într-un interval de 7 zile de la primire, dacă-l păstrați la 2-4 grade Celsius.
– Varză fermentată cu mirodenii, pentru că orice ospăț are nevoie și de-o salată. Asta-i mai de iarnă, din varză murată în butoi, la țară, pritocită zilnic, după rețeta lui Adi Hădean.
– Cozonac pufos artizanal, copt în laboratorul Mara Mura, cu nuci, cacao, lapte și numai ingrediente bune.
Merindele sunt însoțite de două sticle de băutură de calitate superioară, recomandate de Eduardo Garcia Del Amo, somelierul nostru spaniol, care știe mereu să le potrivească. În pachet veți găsi o sticlă de vin și un spumant, să vă cadă bine cu mâncarea.
Eu zic că nu-i o idee rea. Și cică se livrează și în Cluj (de asemenea în Iași, Constanța și desigur București).