Bogdan Pogăcean a pus pe hîrtie un plan interesant care, în esență, e acesta: „o platforma ce conectează direct sportivii cu susținătorii lor, aduce transparență totală în utilizarea donațiilor și creează un ecosistem complet de dezvoltare sportivă”.
Grație formației sale duble, de fost sportiv și de programator mai apoi, Bogdan a creat Athtete Path, un adevărat ecosistem pe care îl găsiți aici, răsfoindu-l sau citindu-l cu atenție existînd șansa de e rezona cu acest demers.
Sigur că între formă, conținut și rezolvarea problemei, adică în a-l face viabil, proiectul acesta are nevoie de atragerea de fonduri. Din cîte ne-am dat seama, pentru că lucrează de mai mult de un an la această platformă, tînărul clujean are răbdare. Ceea ce e foarte bine.
Bogdan Pogăcean spune:
„Athlete Path este platforma care va transforma modul în care susținem sportivii români. Nu mai vreau să așteptăm ca talentele să ajungă la performanță “în ciuda sistemului”. Vreau să construim împreună sistemul care să-i propulseze spre excelență.
Viziunea mea este simplă, dar ambițioasă: vreau ca fiecare sportiv talentat din România să aibă șansa de a-și atinge potențialul maxim. Vreau să construim o comunitate puternică în care sportivii din toate disciplinele să se susțină reciproc și să împărtășească experiențe și resurse.
Nu mai putem aștepta. În timp ce instituțiile statului dezbat la nesfârșit strategii și bugete pentru sport, talente incredibile se pierd zilnic. Fiecare săptămână de întârziere înseamnă încă un sportiv care renunță la visul său.
Athlete Path este răspunsul meu la întrebarea: “Cum ajungi acolo fără bani? Cum ajungi acolo fără susținere?” Este platforma ce conectează direct sportivii cu susținătorii lor, aduce transparență totală în utilizarea donațiilor și creează un ecosistem complet de dezvoltare sportivă.
Sunt convins că există mii de oameni care vor să susțină sportul românesc, dar nu știu cum. Există antrenori excepționali, nutriționiști, specialiști în pregătire fizică și mentală care pot contribui la dezvoltarea sportivilor noștri. Tot ce trebuie să facem este să-i conectăm, să creăm podurile necesare între talent și suport”.